Netes Játékok » Akció Játékok » Lövöldözés » Fuss és Löjj
8.8 / 10 - 8651

Fuss és Löjj

Ezek a játékok csak az akcióról szólnak! Juss át a szinteken egy végtelen folyammal, ami mást se szeretne, csak megölni téged! Nem számít, hogy a a játék a múltban vagy a távoli jövőben játszódik, mind rohanó akciódús élményt nyújt!

A Flash Fuss és Lőj játékaink évek óta nagyszerű oldalról gördülő szórakozást nyújtanak. Ha platform játékos vagy, aki távol van a konzoljától és akinek szüksége van a játszásra, akkor a legjobb fuss és lőj játékokból álló gyűjteményünk garantáltan kielégít a gyors tempójú őrületével. Kezdetnek kipróbálhatod a Thing Thing 4-t. Egy szörny vagy, de bosszút állhatsz az embereken, akik létrehoztak. A karakterkészlet testre szabása teszi érdekessé ezt a játékot. El kell pusztítanod az összes ellenséget a szintek befejezéséhez és a játék megnyeréséhez. Egy másik játék a gyűjteményből a Thing Thing Arena 3, ami inkább egy harci aréna játék.
RazeRaze
88%
Az izgalmas platformerben a Plazma Burst-ben le kell lőnöd az összes ellenséget, miközben haladsz a képernyő egy oldaláról a másikra. Pár meglepetés található ebben a játékban. Játszás közben figyelj a kis részletekre, amik segítségével magas pontszámot érhetsz el. Ha az ingyen játszható online fuss és lőj Flash játékokra kerül a sor, akkor nálunk megtalálsz mindent. Nézz körbe, és találd meg a legjobb oldalról gördülő platform játékot, amit egészen végigmész majd. Eltudsz jutni az utolsó szintre valamelyik játékban? Itt az idő, hogy erre fény derüljön.
ZayoZayo
85%
CQCCQC
82%