Netes Játékok » Sport Játékok » Labdarugás » Focista
8.6 / 10 - 8362

Focista

A foci attól függetlenül, hogy hol élsz, az egyik legnépszerűbb sport a világon. Csapatokkal szerte a világon dollárt milliárdokat hoz évente. Most itt a lehetőség, hogy az új Messi vagy Ronaldó ként ragyogj a mi foci játékainkban!

Ha szeretsz Flash futball játékokat játszani, akkor van valamink a számodra. Akár hívod focinak vagy futballnak, ezek a sport játékok nagyon szórakoztatóak. Néhány csak a büntető rúgásról szól, de vannak olyanok is amelyek teljes értékű játékként egy teljes szezont is engednek lejátszani. Eltudod vinni a csapatodat a bajnokságig? A A védők gyöngye-ban a labda jön hozzád és csak annyi a dolgod, hogy a fejedet használd (szó szerint) a labda bejuttatására a kapuba. Ez a játék egy kis gyakorlást igényel, de órákon át tartó szórakozást fog nyújtani, ahogy megpróbálod a legtöbb gólt befejelni.
Valami másért próbáld ki a Premiere League Foosball-t, ami egy nagyszerű ingyen és online játszható Flash foci videojáték. Kiválaszthatod a csapatodat, amelyet elvihetsz a bajnoki játékokra, de csak akkor, ha elég jó vagy. Az idő korlátozott a The Champions 3D-ban, de ez csak növeli az izgalmat amint megpróbálsz minél több gót lőni az idő lejárta előtt. Kiválaszthatod a csapatod és más lehetőségeket is a játék közben. A foci rajongóknak ezt a Flash játékot kell először kipróbálniuk.
RaulRaul
82%