Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Flipper
8.5 / 10 - 3694

Flipper

Ki ne emlékezne a flipper játékra a helyi arcade vagy büfé sarokban. Most már játszhatod itt ingyen. Válaszd ki a kedvenc stílusodat, és érd el a legmagasabb pontszámot!

Egy flipper varázsló vagy aki akár csukott szemmel is tud játszani? A mi Flash flipper játékainkkal, amelyeket ingyen játszhatsz online, igazán megmutathatod a tudásodat. Ez egy egyszerű játék amely már jó sok éve jelen van, viszont a játékmenet nagyon addiktív lehet, ahogy a játékos megpróbál minél több pontot összegyűjteni. Az egyik kedvenc online flipper játékunk a Bump Pinball, mivel nagyszerű rajzfilm hangulata van. Ezen felül a játékmenet nagyon gyors és ádáz. A flipper gombokat fogod ütögetni miközben lépést próbálsz tartani a képernyőn való eseményekkel. Eltudod érni a legmagasabb pontszámot?
Egy kicsit más élményért próbáld ki a Lucky Coins játékot. Ez a videó játék pachinkon alapul, ami nagyon hasonlít a flipperhez. Egy érmét ejtesz be a tetején miközben abban reménykedsz, hogy a megfelelő helyen landoljon. Három érmét kapsz, hogy kiderítsd, mennyi pontot sikerül összegyűjtened. A Pepsi Flipper játékban egy vadnyugati téma üdvözöl. Ez az egyik legjobb Flash flipper játék amelyet online játszhatsz a szabadidődben. A játékmenet hasonlít a többi flipper szimulációhoz, de pár meglepetés is található benne, ha tudod hova kell nézni!