Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Filler
9.1 / 10 - 6777

Filler

A Filler játékok mind az agyról és az időzítésről szólnak. Rá kell jönnöd, hogy melyik dologra kell kattintani majd kitölteni és, hogy mikor is kell ezt megcsinálni. Csak akkor nyerheted meg a játékot ha elsajátítod a megfelelő módszert.

Flash Filler játékaink lényege az időzítés, és hogy tudd, hogy használhatod hatékonyan az agyadat. Néhány közölük egyszerű színkitöltős játék, de mások tovább viszik ezt az elvet, és sok egyéb lehetőség közül választhatsz. És ha esetleg tudni szeretnéd: ezeket a játékokat ingyen játszhatod online. Nem kell nehezen megkeresett pénzedet költened az ilyen típusú videojátékokra.
Jelenleg ennek a kategóriának a legnépszerűbb játéka a Pac-xon. Ebben falakat kell rajzolnod, hogy csapdába ejtsd a szellemeket. Ha többet szeretnél megtudni, a legegyszerűbb, ha elkezdesz játszani. Ha egyszer megtanulod az alap vezérlést, növelheted elért pontszámaidat, hogy lásd, mennyire jól boldogulsz. Ez a játék egyszerűnek látszik és könnyűnek, de egyben kihívás is lehet. Két másik Filler flash játékunk, amelyeket onlin játszhatsz most éppen, a Filler és a Telek Fogás. Bármelyiket is választod a kezdéshez, ide mindig visszajöhetsz, amíg megtalálod azt, ami tökéletes számodra. Tudjuk, hogy sok különböző típusú játékos van, ezért töltünk olyan sok időt a legjobb online flash játékok kiválasztásával.
PhitPhit
73%
CutCut
69%