Netes Játékok » Csajos Játékok » Átváltoztatós Játékok » Fiú öltöztetés
8.3 / 10 - 1324

Fiú öltöztetés

Van pár fantasztikus öltöztetős játékunk a fiúk számára is! Mi a tökéletes stílus egy fiú számára? Divatos zakót, sportos ruhát vagy logó rongyokat visel? Választhatsz a fiú öltöztetős játékainkban! Megtalálsz itt minden fajta stílust a rock-ostól, az emo fiúkon át egészen a divatos rucikig. Ha tetszenek a fiú öltöztetős játékok, akkor garantáltan feltudod majd öltöztetni ezeket a fiúkat is.

Sok öltöztetős játék áll a lányok rendelkezésére, de mi van a fiúkkal? Itt megtalálhatod a legjobb Flash öltöztetős játékokat a fiúk számára. Miért csak a lányok szórakozhatnának a ruha és kiegészítők kiválasztásával? A videojáték gyűjteményünk ebben a szekcióban aranyos és szórakoztató. A Szépfiú Öltöztetés játékban segítened kell a kisfiúknak felöltözni egy házon kívüli napra. Ebben a játékban sok nagyszerű ruhából és kiegészítőből választhatsz. Bárkinek a kedvence lesz, aki szereti a Flash öltöztetős játékokat.
A Házigazda Öltöztetés egy öltöztetős játék igazán jó ruhákkal egy egzotikus országból. Ez az egy igazán lefog foglalni, mivel sok karakter, ruha és kiegészítő közül választhatsz. Néhány lány játékosnak a Állomfiú fog tetszeni. A tökéletes fiúdnak minden tulajdonságát kiválaszthatod ebben a játékban! Az öltöztetős játék rajongóknak ez garantáltan a kedvencük lesz, mivel sok különböző lehetőséget tartalmaz. Ha szereted a divat játékokat, akkor tetszeni fog a nagy hatalom amit ezek a játékok kínálnak.