Netes Játékok » Sport Játékok » Felnyársalás
8.4 / 10 - 586

Felnyársalás

Érezz úgy, mint egy igazi spártai amikor megpróbálod eldobni a lándzsát olyan messze, amennyire csak lehetséges, ebben a laza Dárda Dobálós játékok!

A Flash lándzsa dobálós játékainkat egyszerű játszani, viszont nagyon addiktívak lehetnek. Ha nem leszel elég óvatos, akkor azon veszed magad észre, hogy órákat pazarolsz el a legmagasabb pontszám eléréséért. Ezeket a játékokat díjmentesen játszhatod online, szóval próbálj ki annyit amennyit csak szeretnél. A Patkányolimpia-ban egy kis patkány vagy, viszont eltudsz dobni egy átlagos lándzsát. Csupán három kattintás segítségével megtudod nézni, hogy milyen messzire jutottál. Simán letudod az első pár szintet, de nem mindenki tud eljutni a végéig.

Egy klasszikus lándzsa dobálós játékért próbáld ki a Spartan 300. A játék fizikája és menete is ismerős lehet, de garantáltan tetszeni fog a hiteles spártai grafika, amely tényleg hozzáad a játék mélységéhez. Eltudod érni a bajnoki címet és a 300 elit közé tartozni? Egy másik kihívó lándzsa dobó játék amelyet online játszhatsz a Lándzsa Dobás 2. Könnyű, közepesen nehéz és nehéz lándzsák közül választhatsz. Más technikával kell eldobni az összeset, hogy a legmesszebb repüljenek. Milyen messze tudod eldobni a lándzsát ebben a játékban? Kezdj el játszani most, és derítsd ki.