Netes Játékok » Mászkálós Játékok » Fancy Pants
8.4 / 10 - 1481

Fancy Pants

Zavarba hozott már valamikor a kedvenc szuperhősöd ruhája? Nos, akkor ne keress tovább! A bajnok ebben a játékban, nem csak az összes ellenségét veri el, viszont ő is a legdivatosabb. Felejtsd el Superman-t, Batman-t és Pókembert, ő az igazi szuperhős!

LintLint
77%
A platform játékok szerelmeseinek Fancy Pants flash játékaink órákig tartó kaladokat és izgalmakat kínálnak. A Fancy Pants ötvözi egy kicsit a Kerüld ki és fuss, az Ugorj és fuss, az Ugorj és lőj és az Ugorj a csúcsra játékok stílusát a flash Stickman játékokkal. És még ez sem mond el mindent a játékról.
Az eredeti Fancy Pants-ben pálcikaemberkédet kell átvinned számos szinten. Minél messzebb jutsz a játékban, annál nehezebb dolgod lesz. Ha igazi Fancy Pants bajnok vagy, képes leszel eljutni egészen a játék végéig. Ez nem annyira nehéz, mint ahogy hangzik, ha már egyszer elkezdesz játszani, és ráérzel az irányításra, és arra, hogy hogyan mozogj. Ha megverted az eredetit, nézd meg talán a Fancy Pants World 2-t, hogy folytasd a kalandokat. A szórakozás ezzel nem ér véget. Ha még több Fancy Pants szórakozást és kalandot szeretnél, játsszd a Street Jumper-t. Akkor kapod a legmagasabb pontszámot, ha megtanulod, hogyan lehet a legjobbat ugrani. Képes vagy rá, hogy te legyél a legjobb a barátaid között?