Netes Játékok » Online Játékok » Főzős Játékok
10 / 10 - 65535

Főzős Játékok

Szeretsz főzni? Egy tökéletes Bolognai spagettit vagy egy finom almás pitét akarsz elkészíteni? Most megcsinálhatod ezt itt, online! Ez a megfelelő hely a számodra akkor is ha csak az egyszerűbb ételeket szereted mint például a sajtburgert sült krumplival! Ne hagyd, hogy az ételed odaégjen és jó étvágyat kívánunk!

Ha szeretsz főzni, habzsolni fogod flash főzős játékaink gyűjteményét. A kifinomult ételektől az alap almáspitéig itt hozzávalókat keverhetsz össze, és fantasztikus ételeket készíthetsz online, rendetlenség nélkül. A végeredményt nem lehet megenni ugyan, de ezek a játékok szórakoztató módját jelentik az időtöltésnek és megtanítják a gyerekeket a főzés alapjaira.
A banana splittől az epertoráig, és a nagyobb elmélyülést kívánó ételekig, mint pl. a pomfret hal, itt mindezeket elkészíthetsz online, sőt, még ennél többet is. Flash főzős játékainkban felveheted a szakácssapkát és ruhát, és máris a konyhában vagy. Mindezt anélkül, hogy a végén takarítanod kelljen. Nem érzed majd az illatokat főzés közben, de egy kis képzelőerővel élvezni tudod a virtuális kreációkat. Ennek a kategóriának kedvenc játékai közé tartozik a Strawberry Cake, a Cooking Banana Split, és a Crab Decoration. Bármelyiket is választod játékodhoz, szerintünk élvezettel tanulod majd meg a különböző ételek elkészítését. Az online Főzős játékok nem annyira jók, mint a valóság, de még így is jól fogsz szórakozni, ha szeretsz enni. Próbáld ki egyik játékunkat ezen az oldalon, lássuk, mit főzöl ki.