Netes Játékok » Kirakós Játékok » Epíts egy utat
8.7 / 10 - 1455

Epíts egy utat

Kezdj el építkezni ezekkel a laza Út Építős játékokkal. Ezek a játékok viszont nem csak az útépítésről szólnak. Néhány megköveteli tőled, hogy csöveket csatlakoztass ami segítségével víz fog folyni az egyik oldalról a másikra, más játékoknál meg vasutat kellesz építened, hogy a vonat biztonságosan beérjen az állomásra!

Könnyű építeni valamit, amin közlekedni lehet, de ha bármelyik flash Útépítős játékunkat játszod, hamar rájössz, hogy ez nem így van. Ezek a játékok sok kihívást rejtenek, és lefoglalnak órákra minden alkalommal. Ha elég jó vagy, valamelyikben elérheted a legmagasabb pontszámot. Bármelyiket is választod, szerintünk jól fogsz szórakozni az útépítéssel és a virtuális emberek közlekedésének segítésével.
A Harry A Hörcsög 2 egy igazán szórakoztató változata ennek a témának. A játékmenet egyszerű, és hasonló ahhoz, amit más Útépítős online játékban találsz, de amikor egy hörcsög is belekerül a képbe, gondolhatod, hogy ez egy kicsit más lesz. Elemeket kell helyesen összeillesztened, hogy a hörcsög el tudjon jutni a következő szintre. Ez a játék nagyon vicces. Két másik népszerű Útépítős videojátékunk a Spin Mania és a Liquid Measure. Bármelyik játék mellett is döntesz, meglátod, hogy a járdák és utak tervezése valójában jó szórakozás. Ha már tudod, mit kell tenned, minden csak a legmagasabb pontszám megszerzéséről szól. Gyakorlással még a pontszámok toplistáján is végezhetsz.