Netes Játékok » Iskolás Játékok » Emperor Kuzco
8 / 10 - 18921

Emperor Kuzco

Nem szeretjük mindannyian Kuzcot? Sokáig izgalomban fognak tartani ezek a játékok akkor is, ha még nem láttad a rajzfilmet ezelőtt. Készülj fel az időutazásra, vissza az Inkák Birodalmába. Mentsd meg a halálra ítélt császárt a varázslatától!

Az Eszeveszett Birodalom flash játékai alkalmanként órákig elszórakoztatnak. És ha egyszer befejezed az eredeti játékokat, azt javasoljuk, hogy próbálj ki néhány egyéb játékot is, amelyek sok szempontból hasonlóak ezekhez ugyan, de mégis új kihívások elé állítanak. Az első két játék ebben a válogatásban a Az Uralkodó Őrült Lökése és a Az Uralkodó Menekülő Szekere. Szerintünk imádni fogod mindkét, az inkákról szóló rajfilmen alapuló játékot.

Mindegyiknek különböző egy kicsit a játékmenete, úgyhogy próbáld ki az összeset, hogy biztosan megtaláld a legnagyobb kedvencedet. Ebben a kategóriában minden egyes flash játékunk azért lett kiválasztva, mert szórakoztatóak, könnyű játszani őket, és elég sok kihívás elé állítanak minden Eszeveszett birodalom-rajongót. Szerintünk akkor is élvezni fogod ezeket a játékokat, ha még soha nem láttad a rajzfilmet korábban. Az Eszeveszett birodalom-játékok nagyszerű lehetőséget adnak az időtöltésre, miközben egy kicsit megdolgoztatják az agyadat is. A legjobb dolog az, hogy ezek a videojátékok ingyenesen játszhatók online. Pacha, Yzma és Kronk csak néhány a híres karakterekből, akikkel a játék során találkozhatsz. Ha azt gondolod, hogy képes vagy elérni a csúcspontszámot, most van itt az ideje, hogy elkezdj játszani. Az azonnali kezdéshez válaszd ki bármelyik nagyszerű játékunkat ezen az oldalon!