Netes Játékok » Kirakós Játékok » Match 3 » Egyezö Színek
9.4 / 10 - 6746

Egyezö Színek

Egyeztesd a színeket a játék megnyeréséhez. Ha okos, gyors és talpraesett vagy, akkor ezek a kirakós játékok pont neked szólnak. Gondolkozz végig a bányákon az aranyláz idején ezekkel a Gold Strike játékokkal. Légy furfangos és élvezd ki!

Flash Színpárosító játékaink különböző alakzatokban, méretben és igen, színekben léteznek. Nagyszerű gyűjteményt állítottunk össze Színpárosító játékokból, melyeket ingyenesen online játszhatsz, ha van egy kis szabadidőd. A bonyolulttól az egyszerű játékmenetig, mi minden típusú játékos számára kínálunk valamit. A Bejeweled vagy a Buboréklövő rajongóinak ezek a játékok biztosan kedvenceik lesznek, hiszen annyira hasonló az alapelvük.
Kezdetnek ki kell próbálnod a Gold Strike-ot, bolondos zenéjével és felejthetetlen karakterével. A zenén kívül a játékmód gyors és vad, és minden bizonnyal kihívást jelent majd. Ha a játék mesterévé válsz, továbbléphetsz a A Váratlan Darabkái vagy a 1001 Arabian Nights játékra. Mindkettő remek példa arra, milyen lehetőségi vannak az ilyen típusú videojátékoknak. Bármelyik Színpárosító flash játékot is választod, jól fogsz szórakozni a színek összepárosításával és vonalak törlésével, hogy tovább lépj a következő szintre. Ha egyszer túljutsz az első néhány szinten, a sebesség és nehézségi szint növekszik egy kicsit. Csak a legjobb színpárosítók lesznek képesek arra, hogy eljussanak a játék végéig, és megszerezzék a legmagasabb pontszámot.
RainRain
84%
GemsGems
84%