Netes Játékok » Akció Játékok » Harcos Játékok » Harci Játékok
8.9 / 10 - 13482

Harci Játékok

Küzd át magad a tonnányi szinten ezekben a félelmetes harci játékokban! Játszhatsz, mint szamuráj, gengszter és mint lovag! Ne hagyd, hogy az ellenséged nyerjen és harcolj a dicsőségig!

Kész? Harc! Ha emlékszel a Mortal Kombatra, a Street Fighterre és más nagyszerű kalsszikus harci platformjátékra, imádni fogod ezt a kategóriát. Nálunk megvan néhány a fellelhető legjobb flash játékokból, minden típusú játékos számára kínálunk valamit. Készen állsz a harcra? A Dad N Me-ben megmutathatod a játszótér főnökének, ki az igazi vezér, és ezért apukád büszke lesz rád. Ez a Harci játék gyors, de ha egyszer megtanulod az összes mozdulatot, átverekeded magad az összes szinten. Ha elég jó vagy, megkaphatod a legmagasabb pontszámot.
Egy másik nagyszerű flash, oline játszható Harci játék a Straw Hat Samurai. Ez egy klasszikus üsd-vágd játék, amely órákig elszórakoztat majd, miközben átverekeded magad a különböző szinteken, és megpróbálsz eljutni a legvégéig. Képes vagy meghódítani ezt a harci játékot, és eljutsz a végéig? Ha már hallottál a trójai háborúról, jól fogsz szórakozni a Achilles-szel. A történelmi hőst alakítod, és ellenségek hullámainak egymásutánját próbálod meg legyőzni. Az akciójátékosok és a történelem-őrültek nagyon fogják élevezni ezt a játékot.
ZayoZayo
85%
HoboHobo
84%