Netes Játékok » Akció Játékok » Harcos Játékok » Háborús Játékok
8.8 / 10 - 1438

Háborús Játékok

Próbáld ki ezeket a hősies harci játékokat! Győzd le ellenfeleidet az arénában azáltal, hogy erősebb és gyorsabb vagy. Játszhatsz mindenféle ellenség ellen: varázslók, szörnyek és még telefonok ellen is! Légy kész a dübörgésre!

A háborús és stratégiai játékokkal nagyszerűen múlik az idő. Flash harci játékaink gyűjteménye órákra lefoglal majd, miközben győzedelmeskedni próbálsz minden csatában, hogy megnyerd az egész háboút. Szükséged lehet egy kis tapasztalatra, hogy megverd a keményebb ellenfeleket, de végül győztesként kerülhetsz ki a harcból. Az egyik legjobb flash háborús játék gyűjteményünkben a Battle Mechs. Ez egy fordulóalapú stratégiai háborús játék, amelyben hatalmas gépesített robotokat, mecheket irányítasz. Ez a játék nagyon szórakoztató a későbbi pályákon is, amelyek még nehezebbek.
Egy másik nagyszerű harci online játék a Battle Masters, amely a kő-papír-ollóra épül, de egy kis csavar is van csatákban. Képes vagy eljutni a végső csatáig, és győzedelmeskedni csúcspontszámmal? A Szörny Őrültség lovagi torna kalandjáték egy másik másik nagyszerű játék, amelyben különféle ellenséggel kell megküzdened. Ebben a nagyszerű flash Harcijátékban képesnek kell lenned öldökléssel eljutni az utolsó szintekre.