Netes Játékok » Iskolás Játékok » Dora Jatekok
7.8 / 10 - 3977

Dora Jatekok

Mindenki szereti Dorát, a felfedezőt. Ez a bátor kislány a legőrültebb kalandokon vesz részt, mialatt megtanít különböző dolgokat. Most Dorával együtt térhetsz kalandra!

Vess egy pillantást a térképre! Dóra, a felfedező rajongóinak egy fantasztikus Dóra online Flash játék gyűjteményt hoztunk össze. A legjobb az egészben az, hogy bármikor játszhatod őket, díjmentesen. A gyerekek, akik szeretik a műsor szereplőit garantáltan jól fognak szórakozni a játékok játszása közben. Egy egyszerű kirakós puzzle játék, amely órákig lefoglalja a gyerekeket a Dora Mix Up. Dórával és Dóra barátaival ez egy nagyszerű videojáték a gyerekeknek. A többi játékkal a kategóriából beleértve ezt is, ingyen játszhatod.
A Dora Strawberry World-ben a gyerekeknek segíteni kell Dórának összeszedni az epret. Minden szinten egy különleges gyümölcs szerepel, amit időben meg kell találniuk a gyerekeknek. Az összes bogyó megtalálásával juthat a játékos a következő szintre. A játék egyre nehezebb lesz, viszont sose elég nehéz egy kisgyerek számára. Egy kis versenyzésért próbáld ki a Dora Friends Offroad-et. Ez egy off-road versenyzős játék Dórával és a cimboráival. A vezetés nagy móka, de szerintünk pár gyereknek már magában az is elég lesz, ha Dóra a játékban van. Akárhogy is, ez az egyik legjobb Flash Dóra játékunk.