Netes Játékok » Mászkálós Játékok » Donkey Kong
7.6 / 10 - 2002

Donkey Kong

Donkey Kong a nyolcvanas évek elején mutatkozott be először a játék piacon a Nintendón. Hatalmas siker lett és a Donkey Kong még mindig az egyik legnépszerűbb Nintendo karakter. Ezekkel a játékokkal újra élheted a régi időket vagy játszhatsz új eredeti játékokat a szeretett majommal!

Készen állsz rá, hogy megmentsd a hercegnőt? Próbáld ki az általunk kínált nagyszerű Donkey Kong flash játékokat! Játékaink között vannak olyanok, amelyek az eredeti klasszikushoz hűek, míg mások a téma variációit kínálják: nekünk minden típusú játékos számára vannak játékaink. A retro játékok nagyon jók, mindegy, hány éves vagy. És ezekkel a flash Donkey Kong játékokkal úgy mentheted meg a hercegnőt, hogy hordókon ugrasz át, létrákra mászol fel, ameddig csak akarod.

A nagy kérdés az, hogy képes leszel-e eljutni az utolsó szintig ezekben a Donkey Kong videojátékokban. Az egyik legjobb hely a kezdésre a Donkey Kong. Banana Barrage vagy akár a Donkey Kong 2. Mindekettő nagyszerű játék, amelyekben megvan az eredeti Donkey Kong klasszikus izgalma, miközben megkeverve az eredeti játékot egy kicsit, folyamatos kihívások elé állít. Figyelmeztetünk, hogy néhány flash Donkey Kong játékunk igazán kemény lesz a vége felé. Lehet, hogy nem tudod teljesíteni az összes szintet néhányukban. Az akarat mellett szükséged van a jó koordinációra, és képesnek kell lenned gyorsan feldolgozni az információkat annak érdekében, hogy pontokat gyűjthess. Kezdj el játszani ma, hogy megtudd, megvan-e benned, ami ehhez kell.