Netes Játékok » Sport Játékok » Dodgeball
8.6 / 10 - 8670

Dodgeball

Mindenki játszott Dodgeballt az iskolában. Néhányan szerették az érzést amikor a másik embert fejen találták a labdával, mások meg utálták ha fejen találták őket. Mind a két játékos számára szólnak ezek az online Dodgeball játékok! A sietség, hogy olyan erősen dobjuk el a labdát amennyire csak tudjuk anélkül, hogy fizikailag fájjon!

Emlékszel a Kidobóra a toranórákról és a játszótérről? Online ingyenes flash kidobósainkban most kiveheted részedet ebből a fantasztikus játékból. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy te maradj utoljára? Itt az ideje, hogy kitaláld. Válassz egy játékot ezen az oldalon, hogy elkezdd utazásodat vissza az emlékeidben, vedd fel a labdát és ejtsd ki az ellenfeleket, miközben próbálod kikerülni a mások által dobott labdákat. Annyira szórakoztató!
Ha nem tudod, hol kezdd, válaszd talán A Show játékunkat. Ebben a flash Kidobós játéban egy kiválasztott karaktert kell irányítanod, ki kell kerülnöd a labdákat, és rádobni az ellenséges csapat tagjaira. A cél az, hogy ne jelöljenek meg azáltal, hogy eltalálnak a labdával. Ez a játék sok különböző szempontból szórakoztató. Néhány másik népszerű online Kidobós játékunk az All Star Dodgeball és a Beaned. Bármelyiket is választod, szerintünk remekül fogsz szórakozni, ahogy másokat bombázol a labdával, miközben megpróbálod elkerülni a feléd repülőket. Egy kis gyakorlással egymás után nyerheted a játékokat. A legjobb az benne, hogy ingyen játszatod online.