Netes Játékok » Kirakós Játékok » Doboz rendezés
8.4 / 10 - 149

Doboz rendezés

Ezek a játékok kihívnak arra, hogy használd az agyad a puzzlek megoldására. Mozgasd a tömböket a cél eléréséhez. Az összes játék különböző karaktereket és stílusokat használ, szóval próbáld ki az összeset!

Blokkokat mozgatni könnyű feladatnak tűnik, de frusztrálóan nehéz lehet - vagy éppen szórakoztató. Attól függ, mi a te meghatározásod a jó időtöltésre. Néhány ember számára a Blokkmozgató játékok nagyszerű időtöltést és agytornát jelentenek. Az elv egyszerű. Mozgasd a blokkokat, amíg el nem éred célod, és megtisztítod a szintet. A probléma az, hogy a szintek egyre nehezebbé válnak, ahogy haladsz előre.
A Stoneage Enigma egy nagyszerű Blokkmozgató játék. Csak annyit kell tenned, hogy a köveket betolod a piros négyzetekbe. Könnyűnek hangzik, ugye? Nos, az első szint biztosan nem okoz problémát, de később nehézségeid lehetnek a folytatásban és a további szintek befejezésében. Mégis, ez az egyik legjobb elérhető Blokkmozgató játék. Ha nem nyeri el tetszésedet, próbáld ki talán a Ezüstgömb-t vagy a Cover Orange 2-t, mindkettő órákra lefoglal. Ezeknek a fejtörőknek és feladványoknak a megoldása nem lehetetlen, de annak tűnhet, amikor elkezdesz játszani. Ha elég jó vagy, felkerülhet a neved az egyik Blokkmozgató játék toplistájára. Ez nem annyira könnyű, mint ahogy hangzik, mert sok jó játékos játssza ezeket a játékokat.
BlocBloc
81%
RlaxRlax
81%
ZebaZeba
80%