Netes Játékok » Vicces Játékok » Dobj Dolgokat
8.9 / 10 - 595

Dobj Dolgokat

Próbáld ki az egyik legnépszerűbb játékunkat. A dobj dolgokat játékok azok, amit elvársz tőlük. Pontokat szerezhetsz azzal, hogy mindenféle dolgokat lősz ki. A mindenfajta dolgok alatt a következő dolgokat értjük: kalózok, pingvinek, bevásárló kosarak, sőt még az egykori elnökét az Egyesült Államoknak George Busht is!

Nem kell ahhoz mérges, repülő teremtménynek (pl. madárnak) lenned, hogy élvezd gyűjteményünk Kilövős játékait. Mindenki számára kínálunk valamit ebben a kategóriában. Akár stratégiai játékos vagy, akár az akciódúsabb és kalandosabb dolgokat kedveled, szerintünk szeretni fogod ezt a típusú játékot, mert mindkettőt kombinálja egy kicsit. Ha van egy kis szabadidőd és szórakozni szeretnél egy kicsit, ki kell próbálnod ennek a kategóriának valamelyik játékát.
Kezdhetsz a Tanulj Repülni-vel, ami egy pingvinről szól. Le kell csúsznod a dombon és fel a rámpán, hogy nagy sebességed, magasságod, legyen, sokáig légy a levegőben és mesze landolj. Mindezek együttese alapján kapod meg a pontokat. Milyen messzire tudod röptetni a pingvint? Ha fel tudsz jutni a toplistára, elég jó vagy. Gyakorlással rág fogsz jönni, hogy juttathatod a pingvint olyan messzire, amnnyire csak lehetséges. Ha nem szereted a hideget, kipróbálhatod a Shopping Cart Hero-t. Ebben egy lejtőn lefele guruló bevásárlókocsiba kell beugranod, hogy egy rámpát kapj, és lehető legmesszebb juss. Ez a játék rengeteg szórakozást kínál, és biztosan ad néhány alkalmat a nevetésre. Egy másik jó Kilövős flash játék, amit szeretünk, a Bamboo Shots. Bármelyiket is választod, repülni fognak az órák veled.