Netes Játékok » Verseny Játékok » Dirtbike
8.6 / 10 - 120

Dirtbike

Próbáld ki ezeket a szélsőséges Dirtbike játékokat most. Versenyezz nehéz szinteken mialatt egyensúlyban tartod a motorkerékpárodat. A cél az, hogy elérd a célt anélkül, hogy leessél a motorkerékpárról vagy, hogy összetörj valamit. Ne becsüld ezt le, sokkal nehezebb, mint aminek hangzik!

Trial Bike flash játékaink izgalmas lehetőséget adnak arra, hogy megkapd szokásos motor-mániád adagját a számítógéped és az internet segítségével. Akár valami realisztikusra vágysz, akár ettől egy kicsit elrugaszkodottabb dologra, nálunk megvan az összes olyan típusú biciklis versenyjáték, amely teszt és kihívás elé állít. A legjobb dolog néhányukban az, hogy feljavíthatod a biciklidet, és így elbírsz az egyre nagyobb erőpróbákkal, ahogy haladsz előre.
Az egyik legjobb flash Trial Bike játékunk pillanatnyilag a Krosszmotor. Meg tudod dönteni a biciklidet, és így kemény ugrásokra vagy képes, de nem szabad túlságosan hátrahajolnod, mert akkor összetöröd magad. Ez a játék nagyon jó szórakozás bárkinek, aki szereti összepiszkolni a bicikliket és szeret fel-alá száguldozni a salakdombokon. Két másik népszerű játék a Dirty Bike Racers és a Motocross TG. Mindkettő nagyszerű flash dirt bike játék, és órákra el fognak foglalni, ahogy megpróbálod a szinteket a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni, míg menetközben gyűjtöd a pontokat a mutatványokért és más trükkökért. Bármelyiket is választod, ha dirt bike játékos vagy a szíved mélyén, boldog leszel.