Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Delfines Játékok
8.9 / 10 - 7315

Delfines Játékok

A Delfines ugró játékok talán a legfüggőbb játékok odakinn. Az érzés, hogy felküldjük a delfint a holdig arra ösztönözz, hogy mindig többet érjünk el. A sok különböző játék elég ahhoz, hogy egész nap ugrálj!

Szereted a tengeri emlősöket? Flash delfin ugrálós játékaink addiktívak és népszerűek, mert annyira szórakoztató játszani őket. Amikor már úgy gondolod, hogy itt a vége, és nem vagy képes ennél jobb ugrásokra, rájössz valami új dologra, és eljutsz a következő szintig. Meg tudod szerezni az aranyérmet a Delfin Olimpián? Gyakorolnod kell a delfin ugróképességeidet? Most könnyen megteheted ingyen.

Azt javasoljuk, kezdd a Delfin Olimpia 2-vel, amelyben pontokat szerezhetsz úszásért és aztán a flipekért és az ugrásokért, amelyeket meghatározott időn belül kell végrehajtanod. Kellő gyakorlattal elúszhatsz a végén az aranyéremmel. Ez egy erőszakmentes játék, amelyet mind a szülők, mind a gyerekek imádnak, mert annyira szórakoztató. Más, nagyon kedvelt játéka ennek a kategóriának a My Dolphin Show és a Delfin Olimpia. Mindkettő nagyon szórakoztató, miközben uszonyaidat és a billentyűzetet használva delfin trükköket, flipeket és sok mást mutatsz be. Kellő gyakorlattal felírhatod neved valamelyik flash Delfin Olimpia játékunk toplistájára. Mire vársz? Kezdd el!