Netes Játékok » Sport Játékok » Bár Sportok » Dartsz
7.9 / 10 - 1828

Dartsz

Amikor azt mondod Darts, a legtöbb embernek egy a túlsúlyos brit férfi jut az eszébe egy tengerész tetoválással és egy sörrel a kezében. Azonban a Darts nagyon népszerűvé vált, és akár még online is lehet játszani. Megvan a szilárd kezed ahhoz, hogy Darts világbajnok legyél? Derítsd ki itt!

Flash darts játékaink mindenkit izgalommal töltenek el és az igazi darts sportszerűségre tanítanak annak veszéle nélkül, hogy bárki is megsérülhetne. Számítógéped kényelméből bármikor dartsozhatsz. A kidolgozott szimulációktól a játékokig, amelyek inkább a szórakozásról szólnak, mint a pontosságról, itt mindenki találhat magának valamit. A legjobb az benne, hogy nem kell pénzt költened a játékra.

A flash darts kategória egyik legnépszerűbb darabja a Darts Sim. Ebben a számítógép ellen játszol, de meg kell nyerned játékokat ahhoz, hogy új pályákat oldj fel. Négy különböző karakter és darts stílus közül választhatsz. Az egér segítségével dobhatod a dartsot a táblára, így szükséged van népi ügyességre. Egy kis gyakorlással biztosan menni fog és halmozhatod pontjaidat, hogy megnyerd a játékot. He ez nem neked való, akkor ajánljuk két másik ingyenesen játszható online darts játékunkat: a Darts 301 vagy 501-t vagy a Bullseye-t. Mindekettő a darts izgalmát kínálja abban a kényelmes környezetben, ahol éppen vagy a számítógépeddel. Az online darts játék nagyszerű időtöltés és ellazít.