Netes Játékok » Asztali Játékok » Dámajáték
8.2 / 10 - 5922

Dámajáték

Te vagy a következő Marion Tinsley vagy Don Lafferty? Azoknak, akik nem tudják: a dámát egy nyolc-szor-nyolcas négyzet alapú táblán kell játszani 12 darabbal mindkét oldalon. A darabokat átlósan lehet mozgatni és elfogni. A célod az, hogy az ellenséged összes darabját elkapd. Sok szerencsét!

A Dáma egy nagyon régi játék, de még mindig nagyon szórakoztató, különösen ha gyűjteményünk egyik darabjával játszol. A mi flash dáma játékaink a legjobbak. Néhányban a számítógép ellen játszol, míg másokban humán ellenfelek ellen. Ha úgy gondolod, megvan benned, ami ahhoz kell, hogy dáma-bajnok legyél, itt az ideje a táblára rakni a zsetonokat, hogy lássuk, mennyire vagy jó.

A dámatábla egy egyszerű, 8x8 négyzetől álló tábla. Mindkét fél 12 dámával kezd a saját oldalán. Az előrehaladás és az ellenfél feletti átugrás célja az, hogy megpróbáld megsemmisíteni az ellenfél dámáit úgy, hogy átugrasz felettük. Ha körültekintő vagy, olyan szuper-ugrásokat is előkészíthetsz, amelyekben 2 vagy több darabot is le tudsz venni egy fordulóban. Akár a számítógép, akár emberek ellen játszol, szerintünk jól fogsz szórakozni ezzel az egyszerű és erőszakmentes táblajátékkal. A dáma talán nem mindenki kedvence, de sokak számára nagyon szórakoztató lehet. A játék egyszerűsége szép, de vannak stratégiák, amelyeket győzelmed biztosítása érdekében alkalmazhatsz.