Netes Játékok » Vicces Játékok » Csattanás
8.2 / 10 - 500

Csattanás

Üsd magad át ezen a nagy csomó fantasztikus játékon! Ezek a játékok mind a reakció időről és pontosságról szólnak. Ezek a játékok nagyon, de nagyon viccesek, és jó alkalmat nyújtanak a gőz levezetésére is!

Embereket vagy számítógépeket ütögetni a valóságban nem nagyon szép dolog, de a mi Flash ütögetős játékainkkal biztonságosan szabadjára engedheted a dühödet. Ezek a játékok jó stresszlevezetők lehetnek. Díjmentesen játszhatóak és csak egy gombot kell nyomogatni, hogy az összes frusztrációt szabadjára engedd! Egy bosszantó szomszédtól kell megszabadulnod a Sanity Tension-ben. Ütheted, rúghatod és pofonozhatod a kártevőket, hogy nyugodtan tudjál majd relaxálni! Ez a játék egy nagyon jó módja a relaxálásnak és a felgyülemlett érzelmek kezelésének. Megtudod tisztítani az összes szintet és eltudsz jutni a játék végére?
Egy klasszikus ütögetős játék a Üsd Le Saddamot. Irak korábbi vezetőjét verheted addig, amíg el nem veszti a hatalmát és elmenekül. Ez a játék nem való mindenki számára, de ha emlékezel az iraki háborúra, akkor talán még jobban megakarod verni Szaddamot. Még a Épp Nem Krikett egy hétköznapi krikett meccsnek indul, lassan hatalmas szörnyeket kellesz megverned az ütőddel, hogy megmentsd a napot! Megtudsz szabadulni az összes rossz lénytől a megadott időben, hogy a nap hőse legyél? Ez a zúzós játék nagyon nagy szórakozás.