Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Csapda
8.3 / 10 - 40

Csapda

Kapj el mindent, ami közelít feléd. Szerezz pontokat azzal, hogy semmit sem ejtesz le, és nézd meg hogy a kezed elég stabil e ahhoz, hogy a lista elejére kerüljél!

Jó vagy véletlenszerű tárgyak elkapásában? Amikor tárgyak kezedenek el potyogni az égből (a képernyő tetejéről), jó kéz- és szemkoordinációval kell rendelkezned, hogy lépést tarts. Még ha sikerül is túljutnod ezeknek a játékoknak az alacsonyabb szintjein, gondjaid lehetnek a nagyobb kihívást jelentő későbbi szintekkel.
A nagyszerű az ilyen típusú játékokban az, hogy emberpróbálóak ugyan, de nem lehetetlen megverni őket. Egy kis gyakorlással biztosan kitalálsz egy olyan stratégiát, amellyel csúcspontszámot érhetsz el. Még ha nem is érsz el sok pontot, a potyogó tárgyak elkapása nagyszerű stresszoldó is lehet. A válogatás egyik népszerűbb flash játéka a Pel. Ebben pattogó pixelekkel zsonglőrködsz. Bár elsőre könnyűnek hangozhat, ha egyszer elkezdesz játszani, könnyen rászokhatsz. Győződj meg róla, hogy idejében rájössz az indítók kezelésére, és így pontjaid felkerülhetnek a toplistára. Ha szereted az olyan flash játékokat, amelyekben tárgyak potoygnak, nézd meg bármelyik játékunkat ezen az oldalon.
PelPel
75%