Netes Játékok » Verseny Játékok » Cargo Játékok
7.9 / 10 - 317

Cargo Játékok

A teheráru játékaink igazi kihívást jelentenek. Sértetlenül kell elszállítanod az árut a célba. Ez könnyű munkának hangzik, viszont gyakorlásra lesz szükséged! Néha csak egyszerű árut kell leszállítanod, mint búzát, de néha nehéz-gépeket kell elvinned. Viszont ha szeretsz jól megpakolt nagy járműveket vezetni, akkor az áru játékaink garantáltan el fognak szórakoztatni!

A mi gyűjteményünkben a legjobb Flash rakomány játékokat találhatók meg. Ha szeretsz teherautókat - vagy más járműveket - feltölteni és leszállítani az árút a rendeltetési helyére, akkor garantáltan találsz valami neked valót ebben a szekcióban. Az összes játék ingyen játszható online, ami még jobbá teszi őket szerintünk! A Heavy Machines játékban meg kell győződnöd arról, hogy a rakomány biztonságosan elér a célba. Könnyű feladatnak hangzik ez, de ha egyszer elkezded ezt a játékot játszani, akkor a vége felé elég nehéznek fogod találni. Idejében eltudsz szállítani mindent a nehéz gépekkel?

Egy másik fantasztikus online játszható vezetős és rakományos játék a Factory Truck. Egy gyárnak dolgozol ebben és meg kell bizonyosodnod arról, hogy minden rakomány időben és biztonságosan leszállítódik. Gyakorlással elérheted a legmagasabb pontszámot. Egy másik rakományos játékért nézd meg a Farm Express 3-at. Tetszeni fog a sok különböző rakomány, amelyeket le kell szállítanod. Minél többet játszol, annál jobban ráébredsz az időben való szállítás nehézségére!