Netes Játékok » Akció Játékok » Lövöldözés » Lövöldözős Játékok
10 / 10 - 6

Lövöldözős Játékok

Arra vágytál állandóan, hogy Cowboy legyél a vadnyugaton? Talán egy katona egy háborúban, vagy csak egy gengszter dél közép Los Angelesben? Most már tudsz! Ezekkel az akció dús lövöldözős játékokkal a célod egyszerű: győzd le az ellenségeket azzal, hogy lelövöd őket! Egyszerű hangzik, de nem szabad alábecsülni a kihívást vagy a végén a föld alatt végzed hat lábbal!

Szeretsz célra vagy ellenségekre lőni? Lövöldözős játékaink gyűjteménye minden bizonnyal elfoglal és szórakoztat órák hosszat. Nehéznek bizonyulhat, hogy tiéd legyen az utolsó lövés, de a legjobb dolog a flash lövöldözős kollekciónkban az, hogy a játékok ingyenesen játszhatóak. Nincs szükség pénzre a célzási gyakorlat megszerzéséhez.
Van néhány alap és egyszerű játékunk kezdőkenk, és haladóbb lövöldözős játékok azoknak, akik képzettebbek, és nagyon kihívásra vágynak. Mindegy milyen szinten állsz virtuális lövőként, szerintünk bármelyik flash lövöldözős játék a kollekciónkban megadja az izgalmakat, amire vágyol. A legtöbb játékban a billentyűzettel mozoghatsz, és egyszerűen az egér egy kattintásával célozhatsz és lőhetsz. Légy óvatos, ezek a játékok addiktívak lehetnek, különösen ha látod a neved a toplistán és valaki letaszít onnan. Olyan kézifegyvereket, mint pl. a Glock, gépfegyvereket, rakétaindítókat és sok mást megtalálsz az arzenálban, bármit, amire szükséged lehet. Mind a The Sniper, mind a Warzone Getaway 2 megfelelő hely a kezdésre: azonnal akcióba léphetsz és kezdhetsz tüzelni.