Netes Játékok » Kirakós Játékok » Match 3 » Bubble Shooter
9 / 10 - 56662

Bubble Shooter

Ezek a Bubble Shooter játékok az eredeti Puzzle Bobbleból származnak, amint a Taito Corporation fejlesztett és adott ki. Ezekben a játékokban úgy kell eltávolítanod az összes buborékot, hogy egy azonos színű buborékkal lövöd le azokat. A játék előrehaladtával, a szintek nehezebbek lesznek és kevesebb idő is áll a rendelkezésedre. Időtlen szórakozás minden korosztály számára!

Szereted a Bubble Trouble-t vagy a hozzá hasonló játákokat? Akkor flash Bubble Shooter játékaink szórakoztatank és megelégedésedre szolgálnak majd. Válogatásunkban ennek a népszerű játéknak különböző verzióit kínáljuk. A cél egyszerű: távolíts el annyi buborékot, amennyit csak tudsz. Ezt úgy tudod elérni, hogy lelősz egy másik buborékot. Ha két azonos színű buborék érintkezik, kidurrannak.
Igazad van, ha úgy gondolod, hogy a játék egyszerűnek hangzik, de ahogy szintről szintre haladsz, egyre nagyobb kihívásokkal szembesülsz. Ez az, ami annyi embert vonz a Bubble Shooter játékokban. Azzal, hogy játékok széles választékát kínáljuk ebben a kategóriában, segítünk abban, hogy megtaláld azt, amelyiket igazán szereted. Ha nem is játszottad még soha ezt a játékot, találsz olyat, amit játszani tudsz. Könnyű megtanulni. Az egyik legjobb flash Buborék játunk a Super Bubbles, amelyben csak a buborékok színe a lényeges. Gyorsan kell gondolkodnod, de el is kell tüntetned az összes buborékot, mielőtt továbbléphetsz. Minél több buborékot semmisítesz meg, annál több pontot kapsz. Ha gyorsan szétrobbantod a buborékokat, extra pontokat is kapsz, és így néhány játékban felkerülhetsz a toplistára.