Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Bubble Trouble
8.9 / 10 - 5283

Bubble Trouble

Pusztítsd el a buborékokat egy függőleges fal létrehozásával és nyilak kilövelésével. Próbáld ki az összes különböző stílusát a klasszikus játéknak!

Ha szereted a Bubble Shooter játékokat, akkor magával ragad a klasszikus Bubble Trouble játékon alapuló flash játékkollekciónk. A buborékok lövöldözése helyett itt nyilakat, vagy néha golyókat kell kilőnöd. Míg az alapelv egyszerű, és könnyű megtanulni a játékmenetet, lenyűgöz majd, hogyan nehezednek fokozatosan a szintek. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy elérd a legmagasabb pontszámot a Bubble Troble online játékában?

Az online flash Buboréklövő játékok igazán népszerűek. Ezért szántuk rá az időt, hogy megtaláljuk a legjobb játékokat, mint pl. a Bubble Trouble. Nem számít, milyen jártassággal rendelkezel, szerintünk meg fogod találni azt, amit szeretsz. A kezdőktől a tapasztaltabb buborék-mesterekig minden típusú játékos számára van játékunk. A klasszikus Bubble Trouble a kategória egyik kedvence természetesen, de nagyszerű válogatásunk van olyan hasonló játékokból, amelyeket talán szintén kedvelni fogsz. Például kipróbálhatod a Bubble Struggle-t vagy a Veszélyes Lány-t. Mindkettő nagyszerű módja az időtöltésnek, és közben még agytorna is egy kicsit. A legjobb az benne, hogy ingyen játszhatsz ahányszor csak akarsz.