Netes Játékok » Csajos Játékok » Bratz Játékok
8.3 / 10 - 10535

Bratz Játékok

Itt megtalálhatod az összes kedvenc Bratz játékodat. Már nincs szükség könyörögni az anyukádnak, hogy menjen vásárolni újabb babákat. Már tudsz velük játszani itt is, online! Csináld meg a hajukat, a sminkjüket és készítsd el a legmenőbb ruhákat!

Ha a gyermeked szereti a Bratz-babákat, rajzfilmeket, könyveket és egyebeket, imádni fogják az összes nagyszerű flash Bratz-játunkat. Ezek a babák okkal népszerűek: egy kicsit pimaszok és sokmindenben a valóságos világot tükrözik. A Brazton alapuló ingyenes flash játékainkban megvan ez a pimaszság és még egy kicsit több is. A divatjátékoktól a versenyjátékokig nekünk minden típusú játék megvan életkorra való tekintet nélkül.
Nem minden szülőnek fog tetszeni a Bratz, de nem kétséges, hogy a legtöbb gyermek imádja. Ezek a népszerű babákon alapuló flash játékok biztosan lefoglalják a gyereket. A legjobb bennünk az, hogy nem kell vagyonokat költened a babák megvásárlására. A gyermeked játszhat a legnépszerűbbekkel itt, a számítógépen. Ami nem teljesen ugyanaz, de néhány gyermek még akár jobban is kedvelheti a videojátékokat. A frizurakészítéstől és a sminktől a divatos ruhák és kiegészítők kiválasztásáig a mi Bratz flash játékaink aranyosak, szemtelenek és nagyon szórakoztatóak. A legnépszerűbb játékok között van a Bratz Make Over, a Bratz Babák, és az Jég Bajnokság.