Netes Játékok » Akció Játékok » Harcos Játékok » Boxoló Játékok
8.7 / 10 - 12437

Boxoló Játékok

A boksz egy olyan sport, amelyet már évek óta űznek. Az ősi Egyiptomban a legbátrabb és legerősebb emberek egymás ellen küzdöttek már több mint négyezer évvel ezelőtt! Most itt az alkalom, hogy a ringbe kerüljél, és hogy ne dobd be a törölközőt, amíg az ellenfeled ki nem esett!

Füledbe cseng a Rocky-filmekből az Eye of the Tiger dalllama? Ha igen, valószínűleg lelkes rajongója vagy a szorítónak. A jó hír az, hogy nagy választékban vannak nálunk flash boxjátékok, amelyeket ingyenesen játszhatsz online. Ez a világ egyik legrégibb sportja, de a modern virtuális verziók több módon is ugyanannyira izgalmasak.
Készen állsz rá, hogy felvedd a kesztyűt, és lásd, téged koronáznak-e bajnokká? Ha ki tudod ütni az ellenfeledet, és emelni tudod KO-szintedet, felkerülhetsz a toplistákra, ahol neved ott lesz a legjobb játékosok között. Az online boxjátékok nagyszerűek, mert nem tartanak soká, mégis szórakoztató játszani őket. A box egy kicsit kemény, de egyértelműen nem tartozik a piacon lévő legerőszakosabb játékok közé. A sport sportszerűséget és egyéb készségeket taníthat, mint pl. kéz- és szemkoordinációt. Ha készen állsz beszállni a ringbe, válaszd egyik nagyszerű flash boxjátékunkat és kezdd el a harcot jobbhogokkal és felütésekkel. Adrian! Ezekkel a játékokkal Rocky lehetsz, vagy hús-vér boxolókedvenceddé válhatsz.