Netes Játékok » Akció Játékok » Lövöldözés » Zombis Játékok
8.5 / 10 - 652

Zombis Játékok

Ezek a Boxhead játékok mind magukba foglalnak egy nagyobb mennyiségű buta, vérszomjas zombit, akik meg akarják enni az agyadat. Meg kell védened magad a sok hullámnyi piszkos élőhalottól! Kapd el a kiválasztott fegyveredet és indulhat is a lövöldözés!

Jaj, neee! Jönnek a zombik! Készen állsz a zombi-apokalipszisre? Most tesztelheted képességeidet, miközben számos különböző típusú zombitémájú flash játékot játszol online ingyenesen. Így van, nem kell pénzt költened, ha zombikat akarsz ölni mindenféle különböző módon. A Boxhead More Rooms jó hely a kezdésre.
Egy másik zombipusztító játék a gyorsmentű Zombie Assault 3. Az egyik legjobb dolog ebben a zombijátékban az, hogy regisztrálhatsz egy felhasználói fiókot, és elmentheted a haladásod, és így nem kell mindig előről kezdened a játékot. Regisztrálás nélkül is számos különböző módon támadhatod meg a zombikat, ami nagyszerűvé teszi ezt a játékot. Akár szereted a zombifilmeket, képregényeket vagy csak az általános pop-kultúra részeként érdeklődsz irántuk, szerintünk nekünk vagy egy vagy két flash játékunk, amelyet imádni fogsz online játszani. Hagyj egy kis időt magadnak, hogy hozzászokj a játékhoz, és igazán halmozhasd a pontokat zombik egyenkénti vagy csoportos elpusztításával. A döntés a tiéd.