Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Láncreakció » Boomshine
8.4 / 10 - 213

Boomshine

Ez játék izgalomba fog tartani nagyon-nagyon sok ideig. Először ez könnyűnek hangozhat, de mint mindig, a látszat csal. Próbáld meg felrobbantani az összes színes buborékot.

A Boomshine egy megtévesztően egyszerű puzzle játék, amely órákra elbűvöl. Míg játszani könnyű, mesterré válni benne nem annyira egyszerű, különösen a játék vége felé, a nehezebb pályákon. De egy kis gyakorlással biztosan felírhatod neved számos Boomshine toplistára néhány legjobb flash online játékunkban.
Bár az eredeti Boomshine természetes nagyszerű, ha más jellegű kihívásra vágysz, miután mesterré váltál az elsőben, azt javasoljuk, próbáld ki a Görény Taroló-t, hogy még többet szórakozhass. Ez a flash játék hasonlít a Boomshine-hoz és 10 egyedi és kihívást jelentő szintje van. Képes vagy eljutni az utolsó képernyőig? És ne felejtsük el a Bombs 3-at, amelyben az egérrel mozogsz és robbantasz fel bombákat, hogy megtisztítsd a pályát. Ez egy másik, a Boomshine-hoz hasonló, nagyszerű flash játék. Akár az eredeti videojátékot játszod, akár egyéb variációkat próbálsz ki az általunk kínáltakból, szerintünk biztosan bombasztikus lesz - szó szerint! Ez a játék nem megfelelő mindenkinek, de azoknak a megrögzött játékosoknak, akik szeretik a kihívásokat és valami újra vágynak, egy nagyszerű választási lehetőség az online játékok között.