Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Bomberman
8.9 / 10 - 6435

Bomberman

Az eredeti Bomberman 1983-ban jelent meg. Azóta már sok átdolgozáson esett át ez a klasszikus játék. Itt található a mi nagy Bomberman játék gyűjteményünk. Mindegyiknek más a stílusa szóval bizonyosodj meg róla, hogy mindegyiket kipróbálod!

Emlékszel Bombermanra? Ha nem, jól fogsz szórakozni. Flash Bomberman-típusú játékaink nagyon szórakoztatóak és sok különböző, legyőzendő nehézségi fokozatot és főellenséget kínálnak. Míg a kezdő szintek általában nagyon könnyűek, hogy hozzászokj a játékhoz, biztos lehetsz benne, hogy ahogy haladsz előre, egyre nagyobb kihívásokkal nézel majd szembe.
A Bomb It 4 az egyik legkedveltebb Bomberman játékunk. Három különböző játékstílus közül választhatsz, amelyek befolyásolják, mit kell tenned a győzelemhez: pl. megölni minden ellenséget, összegyűjteni az érméket stb. Nem számít, mennyi jártassággal rendelkezel, ezt a játékot szórakoztató kihívásnak fogod találni, és eltart majd egy darabig, mire igazán mesterré válasz benne. Ha a Bomberman flash játék nem hangzik nagyon szórakoztatónak, nézd meg Játék a tűzzel 2 vagy Bomberman Pyromasters játékainkat, amelyek hasonlóak, de megvan a saját stílusuk és szabályaik. Ha egyszer megtalálod a legjobb verziót, biztos lehetsz benne, hogy 1-2 óránál hosszabb ideig próbálod majd megtisztítani a különböző pályákat. Ha bármikor van egy kis felesleges időd, mindenképpen nézz be hozzánk, és játssz a legjobb videojátékokkal online és ingynesen.