Netes Játékok » Kirakós Játékok » Bloxorz
8.3 / 10 - 5044

Bloxorz

Azt mondod, hogy Bloxorz? Igen Bloxorz, ezekben a játékokban az a cél, hogy egy tömböt forgass a szint egyik oldaláról a szint másik oldalára. Légy nagyon óvatos a következő mozgásodat illetően, mert a leesés esélye folyamatosan fennáll!

BlocBloc
81%
A Bloxorz játék célja egyszerű. Csak annyit kell tenned, hogy átmozgatsz egy blokkot a képernyő egyik oldaláról a másikra, hogy megtisztítsd a pályát. Ez a cél könnyűnek hangzik, de minden egyes mozdulatodnak óvatosnak kell lennie, hogy ne veszíts, és hogy ne kelljen a legeljéről kezdened. Minél kevesebb mozdulatot teszel, annál több pontot kapsz. Hány szintet tudsz megtisztítani?

Elég sok játékunk van ebben a kategóriában, de az eredeti Bloxorz játék az egyik legjobb online játszható flash játék, ha van egy kis szabadidőd. Ehhez hasonló a Bloc, amelynek ugyan más a neve, de ugyanaz az egyetlen blokkot mozgatós alapjáték. Öt fantasztikus szintjével a Nano Factory egy nagyon jó, a Bloxorzhoz hasonló játék. Képes vagy átjutni a Nano Factoryn? Csakúgy mint a többi a kategória többi flash játékában, a cél minél kevesebb lépésből eljutni a végéig. Minél kevesebb mozdulatot végzel, annál magasabb összesített pontokat kapsz. Mennyi a legkevesebb mozdulat, amivel meg tudod tisztítani a 4. szintet? Játssz, hogy kitalálhasd.