Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Bloons
8.9 / 10 - 2097

Bloons

A cél ezekben a Bloons játékokban egyszerű: tisztítsd meg a szintet annyi Bloonstól amennyitől csak lehetséges, korlátozott mennyiségű dárda és golyó segítségével. Ez így egyszerűen hangzik, de ügyességre és stratégiára van szükség minden szinten teljesítéséhez. Próbálj különböző stílusú játékokat, hogy az egyik legjobb Bloons játékos váljon belőled!

Nem hallottál még a Bloonsról? Hamarosan fogsz! Ezeknek a játákoknak a célja egyszerű. Lőjj le annyi Bloonst, amennyit csak tudsz a rendelkezésedre álló munícióval, ami általában nyíl vagy golyó. Bár a játék egyszerűnek hangzik, elég nagy kihívások elé állíthat. Az első néháy szint általában könnyű, de a 4., 5. szinten már eldől, ki a vesztes és ki a nyertes.
Ha nem ismered még az ilyen típusú célzó és lövő játékokat, kezdetnek próbáld talán ki a Tojásgyűjtés. Ha viszont már egy ideje játszol olyan játékokat, ahol a buborékokra kell lőni, próbáld ki a a Christmas Bloons-t vagy a Even More Bloons-t. Mindkettő sok különböző szintet kínál, melyek nehezednek, ahogy haladsz előre. Eljutsz egészen a végéig? Csak egy mód van rá, hogy kitaláld. Az egyik legjobb dolog kollekciónk flash Bloons videojátékaiban, hogy ingynesen játszhatóak online. Bármikor, ha van egy kis időd, és ki akarod engedni a gőzt egy kicsit, csak el kell kezdened játszani a kollekció egyik játékával. Valószínűleg megtalálod majd a kedvencedet, de mindegyik Bloons flash játékunk nagyszerű a maga módján.
PopPop
76%