Netes Játékok » Asztali Játékok » Blackjack
8.5 / 10 - 1689

Blackjack

Egy vérbeli kemény játékos vagy? Szereted a kockázatot? Próbálj túljárni az ellenfeled és a bank eszén azzak, hogy okosan és bátran cselekedsz! Tedd meg a téted és élvezd ezeket az izgalmas blackjack játékokat!

Össze tudsz rakni 21-et úgy, hogy ne menj fölé? Ha szereted az Asztali Játékok-at, imádni fogod online flash Blackjack kollekciónkat. Nem kell nagymenőnek lenned ahhoz, hogy tudd, tét nélkül is érdekes lehet a Blackjack. Nem is beszélve a tapasztalatról, amelyet játék közben szerzel - ingyen. Így van, minden online Blackjack videojátékunkat ingyenesen játszhatod online, ahányszor csak akarod.
Legnépszerűbb játékaink közé tartozik a Arany Blackjack és a Blackjack 2000. Ha egyik sem jön be neked, próbáld meg talán a Sevens-t, amely bizonyos szempontból hasonló a Blakcjackhez. Hetet kell dobnod ahhoz, hogy töröld a sort. Ez könnyebbnek hangzik, mint amilyen valójában, de gyorsan ráérzel a lényegére. Az egyik legjobb dolog a flash Blackjack játékokban, hogy anélkül játszhatod őket, hogy pénzt vesztenél a kaszinóasztalnál. Bár semmi nem ér fel a kaszinóban személyesen játszott Blackjack izgalmával, ezek a játékok olyan közel kerülnek hozzá amennyire csak lehet. Ha elkezdesz játszani, meglátod mennyit nyerhetsz virtuálisan az Online Blackjackkel.