Netes Játékok » Repülös Játékok » Biztonságos Föld
8.5 / 10 - 6305

Biztonságos Föld

Megvan a képességed ahhoz, hogy biztonságosan leszállj a repülőddel? Éles a szemed, szilárd a kezed és acélból vannak az idegeid? Felelős vagy a személyzetért és az utasokért, szóval légy nagyon óvatos!

Egész gyűjteményünk van a Landolj biztonságosan játékokból, amelyeket online és ingyenesen játszhatsz, amikor csak van egy kis szabadidőd. Akár kezdő játékos vagy, akár már évek óta játszol, szerintünk ennek a kategóriának a játékai izgalommal töltenek el, ahogy a különböző járművekkel megpróbálsz biztonságosan landolni. A cél egyszerűnek hangzik, de minden a részletekben rejlik. Ezért olyan addiktívak ezek a játékok néhány ember számára.
Egyik nagy kedvencünk a Landolj biztonságosan flash játékok közül a TU-95. El fog tartani egy ideig, mire mestere leszel ennek a valósághű repülésszimulációnak. Ha már eljutottál odáig, élvezettel fogod figyelni, képes vagy-e a tökéletes landolásra olyan körülmények között, amikor még a csillagok sem világítanak. Ha ez nem felel meg neked, akkor a Puzzle Pukizó vagy a Cluster Lander két jó flash játék, amelyben biztonságosan kell landolnod. A helikopterektől a repülőkig, legyenek azok valóságosak vagy elképzeltek, nálunk az összes különböző Landolj biztonságosan játékot megtalálhatod. Akár kezdő játékos vagy, akár már évek óta játszol, szerintünk szeretni fogod az ebben a kategóriában összegyűjtött játékunkat. Felszállni egyszerű. A landolás a kicsit trükkösebb rész.
HashHash
47%