Netes Játékok » Kirakós Játékok » Match 3 » Bejeweled
9.2 / 10 - 5095

Bejeweled

Mindenki ismeri és szereti a Bejeweledet. Itt az összes különböző fajta Bejeweled játékot megtalálhatod. Itt játszhatsz Dzsungeles Bejeweledet, Majmos Bejeweledet és akár Kalóz tematikájú Bejeweled játékot is. Próbáld ki az összeset!

Valószínűleg ismered a Bejeweled nevű játékot, de tudtad, hogy számos variációja létezik? Rengeteg nagyszerű flash Bejeweled játékunk van, amelyek lefoglalnak. Mindegyik játék egyedi tervezésű és kicsit eltérően kell játszani, de biztosak vagyunk benne, hogy találni fogsz kedvedre valót. Akár mindegyiket kipróbálhatod, mert ingyenesen játszhatóak online.
Akár a majom-motívumos, akár a kalóz-világos vagy a dzsungeles Bejeweledet választanád, mi mindegyiket biztosítjuk számodra. Ingyenes flash Bejeweled játékaink válogatása ingyenesen játszható online bármikor, ha van egy kis szabadidőd. Legnépszerűbb játékaink közé tartozik az Ancient Jewels és a Jewel Quest. Érdemes kipróbálni a Fitz!-et is, amelyben úgy törölheted ki a színes csempéket, hogy összepárosítod őket. Rakj össze három azonos alakot egy sorban, és törlődik a sorozat. Fel is cserélhetsz két szomszédos alakzatot, amíg össze nem rendezed őket. Gyakorolhatsz a számítógép ellen vagy válts többjátékos módra. Bármelyik Bejeweled flash játékot is választod, kipróbálhatod, sikerül-e feljutnod a toplistára, és felírni a neved.
GemsGems
84%
RainRain
84%