Netes Játékok » Sport Játékok » Baseball
8.7 / 10 - 2659

Baseball

A Baseball az egyik legnépszerűbb sport a világon. Nem csoda, nagyon izgalmas stratégiailag és nézni is jó. Nincs még ütőd, vagy kesztyűd, vagy éppen az időjárás rossz odakint? Semmi gond. Mostantól játszhatsz a kedvenc baseball csapatoddal a legnagyobb stadionokban. Ezek a játékok mind egy hazafutással érnek fel!

Fel az ütővel! Ha szereted Amerika legkedveltebb időtöltését, hazafutást értél el azzal, hogy megtaláltad nagyszerű flash baseball játékainkat. Míg baseballt nézni kicsit unalmas lehet, amikor játszod a játékot, az események közepében vagy. Akár a Cleveland Indians-t, akár a Boston Red Soxot szereted, úgy játszhatsz néhány játékunkban, mint kedvenc csapatod.
Néhány ingyenes flash baseball játékban egy egész játékot vagy szezont lejátszhatsz, míg mások a játék bizonyos aspektusaira koncentrálnak, mint pl. az ütés és és ladba kiütése a pályáról. Mindegy, hogy szeretnél játszani, itt biztosan találsz olyat, ami minden alkalommal órákig szórakoztat. Néhány játékban megpróbálhatsz feljutni a baseball toplistákra is. Ha kíváncsi vagy néhányra a legnépszerűbb játékok közül, ki kell próbálnod a Pinch Hitter 2-t, a Baseball 5-öt, vagy a Baseball Csapat-et. Nem hisszük, hogy csalódni fogsz. Az online Baseball játékok megadják neked a sport izgalmát anélkül, hogy egy fillért is költenél. A legjobb játékaink közül néhányban még akár fel is kerülhet a neved a toplistára!