Netes Játékok » Sport Játékok » BMX
8.3 / 10 - 4678

BMX

A BMX veszélyes, ezt mindenki tudja. Az igazi izgalmakat keresed, de nem akarod kockáztatni azt, hogy az összes csontod eltörik, és hogy az egész életed egy tolókocsiban kelljen eltöltened? Próbáld ki ezeket az online BMX játékokat. Versenyezz, kaszkadőrködj és ugorj végig a különböző szinteken, mind teli extrém kihívásokkal!

A BMX-ezés trükkjeivel és mutatványaival egy kicsit veszélyes lehet. Flash BMX játékainkkal nem kell aggódnod amiatt, hogy megsérülsz. A versenyjátékok szórakoztatóak, de ha ehhez még hozzáadod az ugrásokat és trükköket, a videojátékok igazán nagyszerűvé válnak. Ilyenek a mi ingyenes, online játszahtó kaszkadőr biciklis játékaink.
A BMX Extreme-ben rámpákra kell felhajtanod és mutatványokat végrehajtanod. Minél jobb trükköket mutatsz be, annál magasabb pontszámot kapsz. Ha elég jó vagy, pontszámod felkerülhet az egyik toplistára is. Ha ezt nem találod annyira érdekesnek, kipróbálhatod a BMX Park-ot vagy a Szabad Kerekek-et, amelyek szintén jók. Ha szereted az ugrásokat, BMX flash játékaink elszórakoztatnak jó ideig. A legjobb bennük az, hogy online ingyenesen játszhatóak. Ha szeretsz biciklivel versenyezni, és trükköket bemutatni a rámpákon, szerintünk ebben a kategóriában meg fogod találni új kedvenc játékodat. Képes vagy végigmenni az összes különböző pályán?