Netes Játékok » Iskolás Játékok » Bébiszitteres Játékok
8.1 / 10 - 23045

Bébiszitteres Játékok

Felejtsd el a baba őrzést a valódi életben. Ezek a játékok nyújtanak csak igazi élményt. Mindenfajta játékunk van, mindenki számára valami.

Nagy választékot kínálunk a Flash bébiszitteres játékokból. Nagyszerű szórakozást nyújtanak ezek a játékok minden olyan játékot számára, aki meg szeretné tudni, hogy milyen is gyerekekre vigyázni. Sok különböző játék típust kínálunk, mindenkinek valamit. Bármelyik bébiszitteres játékunkat játszhatod ingyen, online. A Bébi Kórház játékban az összes gyereken kell segítened a kórházba. Ez könnyűnek hangzik először, de idővel egyre nagyobb kihívást fog jelenteni. Csakis a legjobb segédek fognak egészen a játék végéig eljutni. Nagyon jól fogsz szórakozni a játékmenet folyamán.
Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne, ha a gólya hozná az újszülötteket? Most kiderítheted! A Bébi Léghajó játékban babákat kell leszállítanod a megfelelő helyre a megfelelő időben. Ez könnyen hangzik, de idővel megnehezedik a dolgod. Ha kiszeretnéd próbálni, hogy milyen az tanárnak lenni, akkor indítsd el a Ovoda játékot. Ebben a játékban a babák már egy csöppet öregebbek, viszont még mindig törődnöd kell velük, szórakoztatnod és tanítanod kell őket. Az összes bébiszitter Flash játékunk ingyen és online játszható.