Netes Játékok » Verseny Játékok » Attrakci
8.5 / 10 - 10944

Attrakci

Készülj fel, mert itt az idő, hogy elvégezd a legjobb mutatványokat! Használd a motorodat, monster truckodat, autódat vagy repülődet a közönség szórakoztatására backflippekkel, őrült ugrásokkal és idegtépő mutatványokkal. Van merszed hozzá? Hozd a sisakodat és kezdj el játszani az életeddel!

A Flash kaszkadőr játék gyűjteményünk elszórakoztat majd órákon át, miközben jót mulatsz a trükkök megcsinálásával. Ha elég jó vagy, akkor a végső szintre is eljuthatsz ezekben a játékokban. Ez nem olyan könnyű, mint ahogyan hangzik. Sok gyakorlást fog igényelni pár játék megnyerése. A jó hír az, hogy ingyen játszhatod ezeket a játékokat. A BMX Master játékban az utcán kell végigtekerned a bicikliddel, miközben mutatványokat csinálsz. Minél több trükköt tudsz véghez vinni és minél jobbak ezek a trükkök, annál magasabb pontszámot kapsz majd. Csak a legjobb versenyzők tudnak az utolsó szintig eljutni.
Ha egy laza freestyle motocross Flash játékra vágysz, akkor próbáld ki a FMX Team-t, amelyben megtalálod az összes versenyzési és kaszkadőri izgalmat amit csak képes vagy kezelni. Fokozatosan durvább mutatványokat fogsz tudni csinálni, ahogy továbbhaladsz a játékban. Extrém mutatványokért próbáld ki a Cyclomaniacs Epic játékot. Őrült ügyességre lesz szükséged néhány trükk véghezvitelére, de sok gyakorlással ez nem lesz probléma. Bármelyik kaszkadőr videojátékot is fogod játszani, szerintünk jól fogsz szórakozni a sok gravitációt legyőző akrobatikus bravúr elvégzése közben.