Netes Játékok » Akció Játékok » Aszteroidák
8.6 / 10 - 2831

Aszteroidák

Ezek az Aszteroida játékok mind az 1979-es klasszikus Atari által kifejlesztett Asteroids játékon alapulnak. A cél ezekben a játékokban elég egyszerűnek tűnik, el kell pusztítani az összes feléd tartó aszteroidát. A cél lehet, hogy egyszerű, viszont ezek a játékok nem. Élvezd a modern online változatát a minden idők egyik legnagyobb klasszikusának!

Nem kell elárulnod nekünk, hogy hány éves vagy, de ha emlékszel az Atari klasszikus 1979-es érmés Asteroids videojátékára, örömmel veszed majd, hogy megvan nálunk a flash Aszteroid játékok teljes gyűjteménye. És ami a legjobb benne, nem kell forintosokat dobálnod a számítógépedbe, ha játszani szeretnél. Ez a játék sok szempontból egyszerű, de még mindig jelen van, mert annyira szórakoztató, ahogy próbálod megközelíteni a legmagasabb pontszámot.
Ha fel tudsz kerülni az Asteroid játékok toplistájára, elég jó vagy. Az ilyen típusú játékok népszerűek minden életkorú játékos körében. Megtévesztően egyszerűek. A játék könnyű, de ugyanakkor nehéz is. Olyan sok irányba mozoghatsz, de amikor az aszteroida apró darabokra hullik szét, néha nehéz lépést tartani mindazzal, ami a képernyőn történik. Sokat gyakorolhatsz a mi flash aszteroida játékainkkal, mert ingyenesen játszhatóak online. Akár csak egy kört játszol, akár órákig robbantod az aszteroidákat és az űrhajókat, semmibe nem kerül, ami igazán jó dolog. Néhány ebbe a kategóriába tartozó játékunk a Bubble Tanks 2, a Hover Phoenix és az End Space.