Netes Játékok » Sport Játékok » Asztali Tenisz
8.4 / 10 - 2771

Asztali Tenisz

Asztali tenisz, vagy más néven ping-pong Nagy-Britanniából származik az 1880-as évekből, akkoriban, mint Wiff-Waff volt ismert. Bár a név változott, az elv ugyanaz marad: két ütő, egy kis labda, és egy háló. Van egy csomó különböző Ping Pong játékunk amit itt ki is próbálhatsz!

Ha szeretsz Flash asztali tenisz játékokat játszani, akkor a megfelelő weboldalon vagy! Sok időt eltöltöttünk a legjobb játékok összegyűjtésével ebben a kategóriában, hogy ingyen játszhass, amikor csak szeretnél. Egy kis ügyesség szükséges ehhez a játékhoz, de vannak játékaink mindenki számára - még a számodra is! Nézd meg a Ping Pong 3D, ami egy izgalmas háromdimenziós játék. Ez az az asztali tenisz amit ismersz és szeretsz, de ez a játékot még izgalmasabbá teszi az online játszással. Jól kell teljesítened a magas pontszám eléréséhez, de szerintünk jól fogsz szórakozni közben.

A Legend Of PingPong egy egérrel irányítható Flash asztali tenisz játék. Mivel minden irányítást az egereddel végzel el, sokkal jobban koncentrálhatsz a játékra, mintha négy ujjad a billentyűzeten lenne! Viszont vigyázz, mert ez a játék függőséget is okozhat! Még egy halloween témájú játékunk is van. A Hátborzongató Pong-ban hétköznapi asztali teniszt játszol, de bárhova nézel valami halloween-hez kapcsolódó dolgot láthatsz. Bármikor játszhatod ezt a játékot az év folyamán. Nem kell várnod az ünnepekre!