Netes Játékok » Asztali Játékok » Asztali Játékok
9 / 10 - 5633

Asztali Játékok

Egy tökéletes szombat este; szeretteiddel Kockázatot játszva egész éjjel. Szórakozás az egész családnak! Eleged van a kistestvéredből, aki mindig csal vagy az apádból aki egy örök vesztes? Játszd az összes kedvenc társasjátékodat itt, online!

Szereted a klasszikus aztali játékokat? Nálunk nagyon sokat megtalálsz: például a dámát, a sakkot vagy akár egy, a Deal Or No Deal-en alapuló játékot. Vannak stratégiai típusú táblás játékaink is, amelyekben felveheted egy hadvezér szerepét, és megpróbálhatod bármi áron legyőzni az ellenséget. A legjobb az benne, hogy nem kell rendet rakni a végén. Csak meg kell nyomnod egy gombot, és máris előről kezdheted.
Még néhány többjátékos asztali játékunk is van. Ha inkább a számítógép ellen játszanál, azt is megteheted. Az egyik nagyon népszerű táblajáték a kollekciónkban a Világháborúk 2, amelyben kiválaszthatod a hadseregedet, egy térképet, amelyen harcolsz, és még a harcbban résztvevő játékosok számát is meghatározhatod. Ezután harcra fel! Ez az egyszerű háborús játék addiktív. Másik két népszerű eleme a flash Asztali játék szekciónkank a Világháborúk és a Dice Mogul. Mindkettő órákig tartó szórakozást jelent, mindegy, hány éves vagy. Ha körülnézel, láthatod, hogy elég sok különböző fajta játékunk van minden típusú játékos számára. Néhány játékban még fel is kerülhet neved a toplistára, ha elég jó vagy.
DiamDiam
76%