Netes Játékok » Mászkálós Játékok » Armadillo Knight
8.2 / 10 - 1010

Armadillo Knight

Ha szereted a középkort, akkor ne keress tovább. Segíts az Armadillo Lovagnak teljesíteni küldetéseit. A nagy kardjának óriási hadonászásával ez a bátor emlős összetör minden útjában álló ellenséget.

Mit jelent Armadillo lovagnak lenni? Jó kérdés! Ha nem tudod, az egyetlen módja annak, hogy kitaláld az, ha játszod a játékot. Igen, akárhányszor játszhatod az Armadillo lovag flash játékot annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb pontszámot érd el. A tény, hogy a sorozatnak több része is van, azt bizonyítja, hogy az emberek szeretik ezt az imádnivaló és vad karaktert.

Segítesz Armadillo lovagnak abban, hogy végrehajtsa számos küldetését? Erre kell választ adnod az Gombászka 3, az Gombászka 1, és az Gombászka 2 játékokban. Mindegyiket ajánljuk, de igazán az elsővel kellene kezdened, ha követni szeretnéd a történet szálait, és ki szeretnéd tapasztalni a játékot, ahogy az emberek többsége. Ettől függetlenül kezdhetsz a harmadikkal is, és dolgozhatsz visszafelé, így is élvezetes az Armadillo lovag flash online játék. És ha szereted a sorozat-játékokat, nézd meg Ugorj a csúcsra flash játékaink gyűjteményét. Talán találsz valami mást, amit szeretsz. Míg nem nagyon tud semmi vetekedni Armadillo lovaggal, az, hogy más karakterekkel játszol és kicsit összekevered őket, megadja a videojátékok igazi értelmét.