Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Gold Miner
8.8 / 10 - 7179

Gold Miner

Azt mondják, hogy az arany soha nem veszíti el az értékét, ​viszont ezek a játékok se. A játékok célja az, hogy minél több aranyat találjál és, hogy minél több pénzt keressél. Légy része az aranyláznak és kezdj el felfedezni!

Széles flash Goldminer játékaink kínáltával órákat tölthetsz ezzel a szórakoztató klasszikussal. Ezeknek az a játékoknak egyszerű az alapelve. A földet ásod a Földön vagy máshol, és annyi ásványt - főleg aranyat - próbálsz meg szerezni, amennyit csak tudsz. Mindegyik játéknak más a grafikája, és a játekmenet is változik kicsit, de ha szereted az eredeti Goldminer videojátékot, akkor kategóriánk minden darabját élvezni fogod.
Az eredeti Aranybányász játékban az idő ellen dolgozol, és megpróbálsz annyi aranyat gyűjteni, amennyit csak tudsz. A játék egyszerű, de nehezebb lesz, ahogy haladsz előre. Ha már mestere vagy a kalsszikusnak, próbáld ki talán a Valentiner-t vagy a Arany Bányás Külön Kiadás-t. Mindkettő nagyszerű variációja a játéknak, és órákig tartó szórakozást nyújt. Az egyik legjobb dolog az, hogy új felszerelést vásárolhatsz minden szint után, hogy még jobb legyél a feladatodban. Akár csupán néhány szabad perced van, akár éppen játékos kedvedben vagy, és több időd van, mi a legjobb flash Goldminer játékokat kínáljuk neked. A legjobb az bennük, hogy online ingyenesen játszhatod őket, amikor csak akarod. Akár akciójátékos vagy általában, akát élvezed az egyszerű játékokat, mint ez, szerintünk gyűjteményünk e kategóriának videjójátékai mély benyomást tesznek majd rád.