Netes Játékok » Akció Játékok » Harcos Játékok » Aréna Harc
8.6 / 10 - 1685

Aréna Harc

Üdvözlet. Üdvözölünk az arénában! Ezek a játékok megkövetelik, hogy felébreszd a benned lapuló gladiátort. Csak könyörtelen harcosok győzhetnek a különböző harci arénákban ebben a játék kategóriában. Harcolj!

Az aréna már az idők kezdete óta létezik. Mindenféle flash arénaharcos játékot megtalálsz itt INGYENESEN online: a két férfi harcától a férfiak és állatok harcán át az egy férfi egy csapat elleni harcáig. Akár csak egy kis időd van, akár néhány órát akarsz eltölteni valahogy, ezek a játékok éppen megfelelőek.
A Crab Fight-ban, a harc egy kicsit más, mivel nem ember vagy, hanem egy rák, de a harcok így is lenyűgözőek és izgalmasak. Ennek a játéknak a grafikája igazán nagyszerű, és időről időre megmosolyogtat. Ha ez a játék nem a te stílusod, próbáld ki talán az Arcane Fighters vagy az Achilles II-Origin of a Legend játékokat, mindkettő teljesen más. Ha harcos vagy, és harcolni akarsz, ez a flashjáték kategória neked való. A sok rendelkezésre álló arénaharcos játékkal számolatlanul töltöd óráidat azzal, hogy megpróbálj az aréna királyává válni. A legjobb dolog ezekben a játékokban az, hogy ingyenesen játszhatóak. Még a toplistára is felkerülhetsz valakinek a helyére, ha elég jól teljesítesz. Megvan benned az, ami ahhoz kell, hogy csúcsgladiátor légy?