Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Aknakeresö
8.3 / 10 - 462

Aknakeresö

Mindenki játszotta már az aknakeresőt egy ponton az életében. A számítógép mögött ülve ha semmi dolgunk sincs egy kis Aknakereső sosem árthat. Azok számára akik nem ismerik a játékot: az aknakereső célja az, hogy megtisztítsuk az aknamezőt anélkül, hogy felrobbantanak akár egy bombát is. Jó szórakozást!

A legjobb flash Aknakereső játékokat keresed? Nálunk mindent megtalálsz. Nézz körül ebben a kategóriában, és keress szórakoztató és kihívást jelentő játékokat az eredeti klasszikusra építve. A legjobb az, hogy online ingyenesen játszhatod ezeket a játékokat. Ha körülnézel, biztosan találsz valamit, ami érdekesnek tűnik számodra. És ha elkezdesz egy játékot, és nem tetszik a játék menete, ide mindig visszajöhetsz és választhatsz egy másikat.

Ha nem vagy biztos benne, hogy hol kezdd el, próbáld ki talán a Armor Picross 2-t. A játék egyszerű. Csak fel kell fedned a színes csempéket, és el kell kerülnöd a feketéket. Kapsz néhány kulcsot, hogy tudd, melyekre biztonságos klikkelni, és melyeket kell elkerülnöd minden áron. Erre a játékra elég gyorsan rá lehet szokni. Ha egy kis változatosságra vágysz, ajánljuk a Akna Kereső-t vagy a Bad Apples-t, mindkettő remek mintapéldája a műfajnak. Óvatos és gondos megfontolásra van szükség minden lépésnél. Ezek a játékok nem gyorsak, de nagy kihívást kínálnak azoknak, akik szeretnek gondolkodni és következtetni. Próbáld ki bármelyik flash, online, ingyenesen játszható Aknakereső játékunkat, amikor csak van egy kis felesleges időd. Nem fogsz csalódni.