Netes Játékok » Mászkálós Játékok » Aitchu
7.7 / 10 - 209

Aitchu

Rajongsz a kardokért és a nindzsákért? Akkor a megfelelő helyre jöttél. Ebben a szuper játékban bebújhatsz egy nindzsa bőrébe.

Ha szereted az Aitchu akciójátékokat, jó helyen jársz, barátom. Nem csak mindhárom népszerű Aitchu flash játékkal játszhatsz, vannak hasonló videojátékaink is, amik tetszhetnek, ha rajongó vagy. Akár az Aitchu 1, akár az Aitchu 2 vagy az Aitchu 3 játékkal akarsz játszani, itt minden megvan, és még annál is több.

A sorozatban egy kalandozó nindzsát játszol. A játék célja az életbenmaradás, miközben különböző típusú ellenségekkel találkozol a játék során. A karaktered a billentyűzettel irányítod, beleértve a mozgást és a harcot. Ez egy egyszerű játék, de nagyon szórakoztató. Készülj fel rá, hogy el kell töltened vele egy kis időt, mire átjutsz az utolsó szinteken. Ezek egy kicsit trükkösek. Miután legyőzted mindhárom Aitchu játékot, gyere ide vissza, és nézd meg, milyen hasonló típusú játékkal tudsz még játszani. Széles választékot biztosítunk számodra, és talán belebotlasz egybe, amit még jobban szeretsz majd, mint az Aitchut. Az ehhez hasonló régi, oldalnézetes játékok még minding nagyon szórakoztatóak, és mi igazán arra bátorítunk, hogy egyszer próbálj ki egyet. A nindzsa útja tele van kalandokkal. Megvan benned minden, ami ehhez kell?